JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Prata på höstens FPGA-konferens

Arbetar du med programmerbar logik eller med något som har anknytning till ämnet och vill dela med dig av dina erfarenheter? Då är det dags att skicka in ett förslag till organisatörerna av FPGA World, som bootar upp den 18 september i Stockholm.

Inledningstalare är Pieter J. Hazewindus från EDA-företaget Synopsys. Han pratar om avancerad verifiering och avlusning av stora och komplexa FPGA:er.

En annan talare som är klar är Graham Copperwheat från Intel PSG I Storbritannien. Han ska förklara hur FPGA:er kan användas för att snabbt hitta värdefull information i stora datamängder.

Nytt för i år är att även studenter kan presentera projekt de gjort. Resten av programmet har börjat ta form men det finns fortfarande plats för fler presentationer och arrangörerna vill därför ha in förslag från dig. 

Det kan handla om konstruktionsmetoder, modellering, verktyg, kombinationen av hårdvara och mjukvara, plattformar, applikationer, trender, undervisning eller något annat som har anknytning till programmerbar logik.

Det finns också ett separat spår för produktpresentationer plus möjlighet att ställa ut.

Mer information hittar du här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)